Wie zijn wij

Over iListenHet team Onze visie Onze methodiekenMaakindustrie 4.0


Over Ilisten

Wij begeleiden en ondersteunen opdrachtgevers bij het doorvoeren van (gedrags-)veranderingen die leiden tot performance verbetering (waardecreatie). Hierbij maken managers en medewerkers een transformatie door. Daarnaast richt iListen zich ook op organisatieveranderingen, waardoor de transitie wordt geoptimaliseerd en de resultaten blijvend worden verbeterd. Wij geloven daarbij dat organisaties beter presteren als haar medewerkers een hoge mate van intrinsieke motivatie hebben, zelfsturend en communicatief zijn. De continue persoonlijke ontwikkeling van de professional leidt altijd tot betere prestaties.


Het team


Onze visie

Onze visie is gebaseerd op twee belangrijke waarden: De kern en Boeien. Om duurzame verandering te creëren is het noodzakelijk om door te dringen tot de kern zodat de ware beweegredenen van mensen en hun organisaties zichtbaar worden. Alleen dan is de bereidheid tot veranderen aanwezig, als betrokken inzien dat de ingeslagen weg doodloopt. Wij zijn daarin alleen facilitair, verandering komt immers uit jezelf en niet als het moet. Onze programma’s zorgen voor een boeiende leerervaring. Innovatieve & creatieve werkvormen geven medewerkers meer vrijheid om te leren, meer plezier en meer verdieping. Dat is leerervaring die wel resulteert in een duurzame verandering.Maakindustrie 4.0

Er wacht ons een radicale verandering waarin hele operationele stromen zullen worden getransformeerd. Flexibiliteit en geïndividualiseerde productie en logistiek zijn noodzakelijke voorwaarden om concurrerend te blijven. De maakindustrie 4.0 biedt eindeloze mogelijkheden voor Nederlandse bedrijven. Met name kleine bedrijven hebben nieuwe uitdagingen te overwinnen. De weg naar de slimme fabriek bestaat niet alleen uit het inrichten van een fabriek met intelligente machines.