Kennismaken?

Wij ondersteunen jouw organisatie in de transitie naar een professionele maakindustrie 4.0 organisatie. Dat doen we door het ontwikkelen van de organisatiestrategie, verandermanagement trajecten en het professionaliseren van leiderschap.

• Strategie sessies met het management team
• Verandermanagement trajecten op maat
• Incompany workshops en trainingen
• Ontwikkeling en coaching van teams
• Leiderschapsontwikkeling van medewerkers

Waarom kies je voor ons?

Verbinding

Wij richten ons specifiek op de maakindustrie.

Deskundigheid

Onze manier van communiceren is helder en transparant.

Resultaat

Het resultaat voor jouw organisatie staat altijd voorop.


Raymond Tuerlings, HR Director Hydro Extrusion Benelux

Onlangs heb ik de expliciete vraag voor een op maat gesneden trainingsprogramma om de interne communicatie, het beter kunnen samenwerken en het leiderschap binnen Hydro Hoogenzand op een ander en beter niveau te brengen, neergelegd bij Milko Steenmeijer en Onno L.J. de Vries van iListen.

Het trainingsprogramma was gebaseerd op effecten die zichtbaar en meetbaar zijn op korte termijn (kennis en vaardigheden) en op de lange termijn (houding en gedrag). Daarnaast onderscheidde iListen zich door een integrale aanpak zodat gezorgd werd voor optimale borging van datgene wat geleerd is in de training. Lees het hele verhaal hier >>

Wij hebben opdrachten uitgevoerd voor Hydro, Philips, Vanderlande, Dorel, DSM, Heineken, Unilever, Bosch, Randstad, Eriks, DSV, CBRE, ING, FrieslandCampina, PMI, Draka, Dolfinarium, SAPA en Walibi.


Neem de volgende stap.

Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan. Wij bellen je terug.