Onze diensten

Leiderschapsontwikkeling Samenwerken Organisatieontwikkeling Verandermanagement


Organisatieontwikkeling

Organisatieontwikkeling of zoals wij dat noemen lerend organiseren is een continue proces. De maakindustrie is in Nederland van groot belang. Zij is goed voor ongeveer 800.000 banen, het grootste aandeel in bruto toegevoegde waarde en 58% van de totale afzet naar het buitenland. Toch moet jij binnen jouw onderneming alle zeilen bijzetten om de ontwikkelingen in de industrie bij te benen. Denk aan nieuwe disruptieve technologieën, concurrentie vanuit opkomende markten, steeds hogere consumenteneisen zoals personalisatie en toenemende schaarste in grondstoffen.


Verandermanagement

De maakindustrie omgeving verandert en jouw bedrijf moet zich daarop aanpassen. Ook over tien jaar wil je immers nog steeds een sterke speler zijn. Wij helpen je om jouw bedrijfsstrategie met nieuwe kansen voor groei en verbetering te ontwikkelen en te vertalen naar concrete verandermanagement projecten. Zo maken we jouw bedrijf samen sterk voor de toekomst.


Leiderschapsontwikkeling

Goed leiderschap begint bij zelfreflectie. Weten wie je bent, waar je talenten liggen, je valkuilen en wat jezelf en anderen in beweging brengt. Door authentiek te zijn, open te staan voor nieuwe inzichten ten aanzien van je rol als leider en te leren hoe jij op een verbluffende manier kunt sturen, beïnvloeden en overtuigen, vergroot je de impact van je persoonlijkheid binnen je organisatie.


Direct Leadership training

Wij zijn Certified Direct Leadership® trainers. Deze online training is de meest praktische en nuttige leiderschapstraining die je kunt kiezen. Het biedt je de mogelijkheid om leiding te leren geven op een manier die tastbare resultaten oplevert en die bovendien oprecht en eerlijk is voor jezelf. Na afloop van de training ben je in staat om jouw leiderschapsvaardigheden professioneel in te zetten in relatie tot de mensen die aan jou rapporteren, je directe collega’s en degenen waaraan jij rapporteert.